Μάθε τα Μυστικά της Ανθρώπινης Φύσης και Μπες Τώρα στο TOP 10% των Αντρών.

Απ’ το 2008 έχουμε βοηθήσει πάνω από 1000 άντρες με τα δια ζώσης σεμινάριά μας και η ζωή τους δεν είχε καμία σχέση πριν και μετά τα σεμινάρια.

Μάθε κι εσύ τι έχει ανακαλύψει η επιστήμη για τον άνθρωπο και τις σχέσεις και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Τι Είπαν:

Προσοχή:

Αν δεν είσαι αποφασισμένος, μην μπεις στο GO Online, γιατί θα χάσεις απλά τον χρόνο σου.

Αν είσαι, όμως, αποφασισμένος να βελτιωθείς και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Λοιπόν…

Θες να αποκτήσεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής;

Τότε αυτά τα online σεμινάρια θα είναι τα σημαντικότερα σεμινάρια που έχεις δει ποτέ. Κι αυτό επειδή:

Αυτά τα σεμινάρια δεν είναι σαν τα άλλα σεμινάρια που μπορεί να έχεις δει (αν δεν έχεις δει άλλα, τότε είσαι τυχερός).

Αυτά τα σεμινάρια δεν είναι μαγικά. Δεν μιλάνε για φρου-φρου και αρώματα. Δεν μιλάνε για μαγικές ατάκες και γρήγορες λύσεις. Δεν μιλάνε για εύκολα επικοινωνιακά πλάνα και μοντέλα φλερτ που θα ρίξουν κάθε γκόμενα.

Και δεν υπόσχονται ούτε γρήγορα ούτε εύκολα αποτελέσματα.

Οι περισσότεροι «γκουρού του φλερτ» σου λένε αυτά που θέλεις να ακούσεις για τις γυναίκες και το φλερτ απλά για να σου πάρουν τα λεφτά.

Όποιος σου υπόσχεται γρήγορες, εύκολες και άκοπες λύσεις σε δύσκολα προβλήματα μέσα από μαγικές ατάκες, μαγικά επικοινωνιακά πλάνα, μαγικά σεμινάρια και μαγικά bootcamp, τότε, να ξέρεις, σε κοροϊδεύει –θέλει απλά τα λεφτά σου.

Αυτά τα σεμινάρια δεν είναι σαν τα άλλα σεμινάρια που μπορεί να έχεις δει (ναι, το είπαμε και πριν). Αυτά τα σεμινάρια είναι σοβαρά και μιλάνε μόνο για ωμές αλήθειες που έχει ανακαλύψει η επιστήμη για τον άνθρωπο, τις γυναίκες και τις σχέσεις.

Είναι ένας οδηγός για το χάος και την παραπληροφόρηση γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις. Είναι η πυξίδα που έψαχνες τόσο καιρό για να σε κατευθύνει. Είναι οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που τριγυρίζουν στο μυαλό σου.

Το GO Online περιλαμβάνει αναλυτικά σεμινάρια που θα σου μάθουν πώς λειτουργεί η ανθρώπινη φύση, πως σκέφτονται οι γυναίκες και πως, τελικά, παίζεται το παιχνίδι.

Ξέρω τι σκέφτεσαι: «Και γιατί να ακούσω εσάς και όχι τους άλλους;» Και η απάντηση είναι: «Για 3 πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Πρώτον: Τα σεμινάρια μας βασίζονται αποκλειστικά σε επιστημονικές έρευνες και δεδομένα που ισχύουν για (σχεδόν) όλες τις γυναίκες και για (σχεδόν) όλους τους άντρες.

Δεύτερον: Χρησιμοποιούμε αυτές τις γνώσεις πάνω από 15 χρόνια και τις έχουν αξιοποιήσει πολλές εκατοντάδες άντρες, οι οποίοι κατάφεραν να εκτοξεύσουν τα αποτελέσματά τους με τις γυναίκες.

Τρίτον: Όταν αποκτήσεις αυτές τις γνώσεις, τότε θα μπορέσεις κι εσύ να βελτιωθείς και να καταφέρεις τους στόχους που έχεις στον ερωτικό τομέα της ζωής σου.

GO Online:

Με το GO Online θα μπορέσεις να βελτιωθείς και να αποκτήσεις την ερωτική ζωή που πάντα ήθελες πιο γρήγορα από ποτέ, γιατί όσα διδάσκουμε έχουν μεταμορφώσει:

Εικοσάρηδες

Από εικοσάρηδες χωρίς καμία εμπειρία σε άντρες που φλερτάρουν με πανέμορφες γυναίκες.

Πιτσιρικάδες

Από πιτσιρικάδες με ανύπαρκτο κοινωνικό κύκλο σε άντρες που τρελαίνουν όλο τον κόσμο οργανώνοντας πάρτι με 100+ άτομα.

Ντροπαλούς

Από ντροπαλά αγοράκια που δεν μιλάγανε ούτε με αίτηση σε κοινωνικές μηχανές που οργώνανε και σπέρνανε τα μαγαζιά.

Χωρισμένους

Από χωρισμένους άντρες στο χείλος του γκρεμού σε άντρες που ξαναβρήκαν τον εαυτό τους και άρχισαν να κάνουν πράγματα που έβλεπαν μόνο στα όνειρα στην παλιά τους ζωή.

Τριαντάρηδες

Από τριαντάρηδες με ελάχιστες εμπειρίες σε τριαντάρηδες με τριπλάσιες, τετραπλάσιες, ή ακόμα και πενταπλάσιες εμπειρίες με γυναίκες.

Σαραντάρηδες

Από σαραντάρηδες που δεν μπορούσαν να μιλήσουν σε γυναίκα σε άντρες που μπορούν να επικοινωνούν άνετα με τα 9ρια και 10ρια και να έχουν άπειρες επιλογές… από εκεί που δεν είχαν ούτε μία!

Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

5/5

Εξαιρετικό σημείο νιώθω την ευχάριστη τιμή να έχω παρακολουθήσει τα σεμινάρια τα οποία να έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τόσον όσον αφορά το κοινωνικό κομμάτι αλλά και το επαγγελματικό. Είναι ένα πολύ καλό μέρος για να γνωρίσεις άτομα τα οποία είναι στο ίδιο επίπεδο με σένα και μέσω της ενθάρρυνσης να ανεβαίνετε σκαλάκι σκαλάκι προς τα πάνω. Η αυτοβελτίωση και η προσωπική εξέλιξη είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί όλους τόσον όσον αφορά τα επαγγελματικά τα κοινωνικά άλλαξε την εικόνα μας προς τα έξω. το προτείνω ανεπιφύλακτα

Θεόδωρος (Πρόεδρος)

Βλέπεις διαφορετικά τα πάντα γυρω σου, αλλάζει ο κόσμος και ανοίγεται μπροστά σου!

5/5

Φοβερά πράγματα αναλύονται. Βλέπεις διαφορετικά τα πάντα γυρω σου, αλλάζει ο κόσμος και ανοίγεται μπροστά σου! 😁 Είναι ένα ταξίδι που μετράει οπουδήποτε να κάνουν όλοι καθώς οτι λέγεται αφορά όλες τις πτυχές της ζωής μας. Το συνιστώ σε ολους👌

Alex L.

Με βοήθησαν να δω τον κόσμο όπως είναι πραγματικά

5/5

Αν ανάκαλυψες την κοινότητα στα 18 σου, τότε είναι σαν να κέρδισες το λόττο! Σπουδαία κοινότητα, που σε βοηθάει να δείς τον κόσμο όπως πραγματικά είναι, και όχι όπως σου έχει διδάξει η κοινωνία, η οικογένεια, το Hollywood ή το σχολείο. Εξαιρετική δουλειά!

Nikolaos K.

Τι θα Βρεις Μέσα στο GO Online:

Παρακολούθησε τα σεμινάρια μας και απόκτησε γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς, να αναπτύξεις κοινωνικές δεξιότητες και να ζήσεις τη ζωή που θέλεις.

Μερικά απ' τα Σεμινάρια του GO Online:

Το GO Online περιέχει πάνω από 20 σεμινάρια, με 154 βίντεο και πάνω από 20 ώρες υλικού.

Γιατί δεν Πρέπει να την Πέφτεις στις Γυναίκες

Θεμελιώδεις Γνώσεις: Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζεις

Οι Σωστές Νοοτροπίες για Δυνατούς Παίχτες

Φλερτ: Μία Σύνοψη των Σημαντικών

Πώς οι Χυλόπιτες σου Καταστρέφουν τη Ζωή

Τι Πρέπει να Γνωρίζεις Πριν Κάνεις Σοβαρή Σχέση

Γιατί οι Περισσότεροι Άντρες τα Σκατώνουν σε μια Σχέση

Πώς να Περάσεις τα Τεστάκια μιας Γυναίκας με Ευκολία

Πώς να Έχεις Πάντα τον Έλεγχο στην Επικοινωνία

Αλαζοχιούμορ: Η πιο Επικίνδυνη Τεχνική του Χιούμορ

Εισαγωγή στο Σεξουαλικό Παζάρι

...και πολλά άλλα σεμινάρια, με νέο υλικό κάθε μήνα.

Το GO Online συνεχίζει να μεγαλώνει και να βελτιώνεται:

Νέα Σεμινάρια

Νεο υλικό κάθε μήνα, για να σε βοηθήσει να γίνεσαι όλο και καλύτερος στο παιχνίδι και στη ζωή σου γενικά.

Δεχόμαστε Προτάσεις

Σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο; Στείλε μας μήνυμα και εμείς θα φροντίσουμε να το αναλύσουμε διεξοδικά σε κάποιο επόμενο σεμινάριο.

Απορίες

Απαντάμε καθημερινά σε οποιαδήποτε απορία έχεις όσον αφορά τα σεμινάρια.

Μπες Τώρα στο TOP 10% των Καλύτερων Αντρών.

GO Premium 1 Μήνας

Χρεώνεται αυτόματα κάθε μήνα
49€/μήνα

GO Premium 12 Μήνες

Κέρδισε 40% έκπτωση αν γραφτείς για 12 μήνες
Χρεώνεται αυτόματα κάθε χρόνο
29€/μήνα

Για Ποιους είναι το GO Online...

Το GO Online δεν είναι για όλους: αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές κατηγόριες ανδρών που θα επωφεληθούν από αυτό.

Για Ποιον ΔΕΝ Είναι:

Για όποιον πιστεύει σε εύκολες λύσεις.

Για όποιον πιστεύει σε γρήγορες λύσεις.

Για όποιον πιστεύει σε άκοπες λύσεις.

Για όποιον πιστεύει σε μαγικές ατάκες και μαγικά επικοινωνιακά πλάνα.

Για όποιον νομίζει ότι το «σύμπαν του χρωστάει».

Για όποιον πιστεύει ότι τα ξέρει όλα.

Για όποιον κράζει τις γυναίκες.

Για όποιον τα έχει παρατήσει τελείως και δεν έχει το θάρρος να πάρει την ευθύνη για τη ζωή του.

Για όποιον δεν θέλει να αλλάξει τη ζωή του.

Για Ποιον Είναι:

Για όποιον είναι ντροπαλός, άπειρος ή γενικά αντικοινωνικός... και δεν ξέρει πως να μιλάει σε γυναίκες, αλλά θέλει να βελτιωθεί.

Για όποιον είναι 18-25 και φοβάται πως θα είναι ο μόνος που δεν θα έχει εμπειρίες... και θα σπαταλήσει τα «καλύτερα» του χρόνια.

Για όποιον είναι 25-30, φρεσκοχωρισμένος, έχει ξεχάσει πως παίζεται το παιχνίδι... και τρέμει μόνο και μόνο στην ιδέα του να μιλήσει σε γυναίκα.

Για όποιον είναι 30-35 και έχει αρχίσει να πέφτει ψυχολογικά απ' τις αποτυχίες.

Για όποιον είναι 35-40 και θεωρεί ότι έχει χάσει κάθε ευκαιρία να μάθει να φλερτάρει.

Για όποιον είναι 40-45 και πιστεύει πως σε τον έχουν φάει τα χρόνια και ότι η μπογιά του δεν μετράει πλέον.

Για όποιον είναι μπερδεμένος και δεν μπορεί να καταλάβει τις γυναίκες με τίποτα.

Για όποιον δηλώνει σχεσάκιας και κάνει σχέση μόνο με κοπέλες που δεν του αρέσουν, ενώ θα ήθελε να πηγαίνει με πολλές και σέξι γυναίκες.

Για όποιον είναι απογοητευμένος από τις προσεγγίσεις στο δρόμο και δεν ξέρει γιατί μαζεύει τα άκυρα το ένα μετά το άλλο.

Συχνές Ερωτήσεις:

Οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε:

Οι GentlemenOnly είναι ένα project που ξεκίνησε το 2008.

Πριν τους GentlemenOnly όμως ήμασταν μια παρέα ανδρών σαν κάθε άλλη. Είχαμε πολλές ανησυχίες στη ζωή μας – όπως κάθε άνδρας – και γι’αυτό αποφασίσαμε να αλλάξουμε.

Θέλαμε να καταλάβουμε πως λειτουργούν οι ανθρώπινες σχέσεις και να βελτιωθούμε σε αυτές. Βρήκαμε τις απαντήσεις στις επιστήμες γύρω από την ανθρώπινη φύση. Αρχίσαμε να εφαρμόζουμε ό,τι μαθαίναμε, και όσο τα κάναμε πράξη, τόσες περισσότερες επιτυχίες είχαμε.

Όταν τα αποτελέσματα μας δεν μπορούσαν άλλο να κρυφτούν, ο κόσμος άρχισε να ζητάει συμβουλές. Στην αρχή, ξεκινήσαμε με κάποια μικρά σεμινάρια που γίνονταν σαν μαζώξεις σε σπίτια, τα οποία βρήκαν φοβερή επιτυχία. Όλο και περισσότεροι άνδρες θέλανε να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια μας.

Γι’αυτό, όταν η παρέα μας μεγάλωσε, δημιουργήσαμε τους GentlemenOnly.

Eμπλουτήσαμε τα δωρεάν σεμινάρια μας και πλέον πραγματοποιούνται μόνο μερικές φορές τον χρόνο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 86” οθόνη με πλήρες ηχοσύστημα για μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Η παρέα μας μεγάλωσε τόσο πολύ που πλέον είναι κοινότητα. Είναι μια ομάδα ανδρών που λειτουργεί με βασικό κριτήριο την αλληλοϋποστήριξη, όπου η βελτίωση είναι τρόπος ζωής – όχι απλά άλλο ένα bootcamp ή 3ωρο σεμινάριο με αγνώστους.

Δεν υπάρχει καλύτερη εκπαίδευση για έναν άντρα που έχει μόλις ξεκινήσει το ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης. Σε αυτά τα σεμινάρια/courses θα αποκτήσεις ουσιώδεις γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς πραγματικά, να αναπτύξεις κοινωνικές δεξιότητες, και να πετύχεις τους στόχους σου.

Το GO Premium λειτουργεί σαν το Netflix. Αγοράζεις συνδρομή και αποκτάς πρόσβαση σε όλα τα Premium σεμινάρια/courses μας. Όπως και στο Netflix, έτσι και στο GO Premium θα ανεβαίνει συνέχεια νέο υλικό που θα μπορείς να βλέπεις όποτε θέλεις.

Θα ανεβάζουμε όσο περισσότερο νέο υλικό γίνεται κάθε μήνα. Ο σκοπός αυτής της πλατφόρμας είναι η συνεχής και ουσιώδης εκπαίδευση που θα σου δώσει τα εργαλεία για να πετύχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Υπάρχουν μερικά σεμινάρια/courses που απαιτούν να έχεις δει τα προηγούμενα από αυτά, αλλά τα περισσότερα μπορείς να τα δεις με όποια σειρά θέλεις.

Μπορείς να πληρώσεις με την χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη σου κάρτα.

Η συνδρομή σου ανανεώνεται αυτόματα μετά τη λήξη του πλάνου που έχεις διαλέξει. Εννοείται ότι μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή σου όποτε εσύ επιθυμείς.

Εάν τερματίσεις τη συνδρομή πριν λήξει η περίοδος τότε ΔΕΝ γίνεται αυτόματη ανανέωση. Θα μπορείς να βλέπεις τα σεμινάρια/courses μας μέχρι και τη λήξη της συνδρομής σου. Μετά από τη λήξη, ο λογαριασμός σου παραμένει ενεργός αλλά δεν έχεις πλέον πρόσβαση στα Premium σεμινάρια.

Βεβαίως. Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν η πλατφόρμα να είναι 100% φιλική με όλες τις συσκευές, έτσι ώστε να μπορείς να παρακολουθήσεις τα σεμινάρια απο όπου και όποτε θες.

Μπες Τώρα στο TOP 1% των Καλύτερων Αντρών.

GO Premium 1 Μήνας

Χρεώνεται αυτόματα κάθε μήνα
49€/μήνα

GO Premium 12 Μήνες

Κέρδισε 40% έκπτωση αν γραφτείς για 12 μήνες
Χρεώνεται αυτόματα κάθε χρόνο
29€/μήνα