ΜΑΘΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΖΩΗΣ.

Θα κλάψεις. Και δάκρυα χαράς και δάκρυα λύπης. Θα γελάσεις και θα προβληματιστείς. Έτσι είναι, όμως, η αλήθεια. Γι’ αυτό μιλάνε ελάχιστοι γι’ αυτήν. Εμείς είμαστε από αυτούς τους ελάχιστους.

Στην πλατφόρμα μας θα μάθεις την ωμή αλήθεια. Θα παρακολουθήσεις online σεμιναρία βασισμένα στην επιστήμη που θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς ως άντρας, να αναπτύξεις κοινωνικές δεξιότητες και να πετύχεις τους στόχους σου στον ερωτικό τομέα.

Προσοχή:

Αν δεν είσαι αποφασισμένος, δεν μπαίνεις στο GO Online.

Αν είσαι, όμως, αποφασισμένος να αλλάξεις και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, τότε, μάγκα μου, είσαι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.

Λοιπόν…

Θες να αποκτήσεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής;

Τότε αυτά τα online σεμινάρια-courses θα είναι τα σημαντικότερα σεμινάρια που έχεις δει ποτέ. Κι αυτό επειδή:

Αυτά τα σεμινάρια δεν είναι σαν τα άλλα σεμινάρια που μπορεί να έχεις δει (αν δεν έχεις δει άλλα, τότε είσαι τυχερός).

Αυτά τα σεμινάρια δεν είναι μαγικά. Δεν μιλάνε για φρου-φρου και αρώματα. Δεν μιλάνε για μαγικές ατάκες και γρήγορες και άκοπες λύσεις. Δεν μιλάνε για εύκολα επικοινωνιακά πλάνα που θα ρίξουν κάθε γκόμενα.

Και δεν υπόσχονται ούτε γρήγορα ούτε εύκολα αποτελέσματα.

Οι περισσότεροι «γκουρού του φλερτ» σου λένε αυτά που θες να ακούσεις για τις γυναίκες και το φλερτ απλά για να σου πάρουν τα λεφτά.

Όποιος υπόσχεται γρήγορες, εύκολες και άκοπες λύσεις σε δύσκολα προβλήματα μέσα από μαγικές ατάκες, μαγικά επικοινωνιακά πλάνα, μαγικά σεμινάρια και μαγικά bootcamp, τότε, να ξέρεις, ότι σε κοροϊδεύει – θέλει απλά τα λεφτά σου.

Αυτά τα σεμινάρια δεν είναι σαν τα άλλα σεμινάρια που μπορεί να έχεις δει (ναι, το είπαμε και πριν). Αυτά τα σεμινάρια είναι σοβαρά και μιλάνε μόνο για ωμές αλήθειες.

Είναι ένας πραγματικός οδηγός για το χάος και την παραπληροφόρηση γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις. Είναι η πυξίδα που έψαχνες τόσο καιρό για να σε κατευθύνει. Είναι οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που τριγυρίζουν στο μυαλό σου.

Το GO Online περιλαμβάνει αναλυτικά σεμινάρια που θα σου μάθουν πώς λειτουργεί η ανθρώπινη φύση, πως σκέφτονται οι γυναίκες και πως, τελικά, παίζεται το παιχνίδι.

Ξέρω τι σκέφτεσαι: «Και γιατί να ακούσω εσάς και όχι τους άλλους;» Και η απάντηση είναι: «Για 3 πολύ συγκεκριμένους λόγους, μάγκα μου.»

  • Πρώτον: Τα σεμινάρια μας βασίζονται αποκλειστικά σε επιστημονικές έρευνες και δεδομένα που ισχύουν για (σχεδόν) όλες τις γυναίκες και για (σχεδόν) όλους τους άντρες.

  • Δεύτερον: χρησιμοποιούμε αυτές τις γνώσεις πάνω από 15 χρόνια: τις έχουμε μάθει σε πολλές εκατοντάδες άντρες, οι οποίοι έχουν καταφέρει να αποκτήσουν τον έλεγχο της ερωτικής τους ζωής.

  • Τρίτον: όταν αποκτήσεις αυτές τις γνώσεις, τότε θα μπορέσεις κι εσύ να βελτιωθείς και να καταφέρεις τους στόχους που έχεις στον ερωτικό τομέα της ζωής σου.

GO Online

Με το GO Online θα μπορέσεις να βελτιωθείς και να αποκτήσεις την ερωτική ζωή που πάντα ήθελες πιο γρήγορα από ποτέ, γιατί όσα διδάσκουμε έχουν μεταμορφώσει:

Εικοσάρηδες

Από εικοσάρηδες χωρίς καμία εμπειρία σε ισχυρά αρσενικά που φλερτάρουν με πανέμορφες γυναίκες για πλάκα.

Πιτσιρικάδες

Από πιτσιρικάδες με ανύπαρκτο κοινωνικό κύκλο σε άντρες που τρελαίνουν όλο τον κόσμο οργανώνοντας πάρτι με 100+ άτομα.

Ντροπαλούς

Από ντροπαλά αγοράκια που δεν μιλάγανε ούτε με αίτηση σε κοινωνικές μηχανές που οργώνανε και σπέρνανε.

Χωρισμένους

Από χωρισμένους άντρες στο χείλος του γκρεμού σε άντρες που ξαναβρήκαν τον εαυτό τους και άρχισαν να κάνουν πράγματα που θεωρούσαν αδιανόητα στην προηγούμενή τους ζωή.

Τριαντάρηδες

Από τριαντάρηδες με ελάχιστες εμπειρίες σε τριαντάρηδες με τριπλάσιες, τετραπλάσιες, ή ακόμα και πενταπλάσιες εμπειρίες με γυναίκες.

Σαραντάρηδες

Από σαραντάρηδες που δεν μπορούσαν να μιλήσουν σε γυναίκα σε άντρες που μπορούν να επικοινωνούν άνετα με τα 9ρια και 10ρια και να έχουν άπειρες επιλογές… από εκεί που δεν είχαν ούτε μία!

Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

5/5

Εξαιρετικό σημείο νιώθω την ευχάριστη τιμή να έχω παρακολουθήσει τα σεμινάρια τα οποία να έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τόσον όσον αφορά το κοινωνικό κομμάτι αλλά και το επαγγελματικό. Είναι ένα πολύ καλό μέρος για να γνωρίσεις άτομα τα οποία είναι στο ίδιο επίπεδο με σένα και μέσω της ενθάρρυνσης να ανεβαίνετε σκαλάκι σκαλάκι προς τα πάνω. Η αυτοβελτίωση και η προσωπική εξέλιξη είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί όλους τόσον όσον αφορά τα επαγγελματικά τα κοινωνικά άλλαξε την εικόνα μας προς τα έξω. το προτείνω ανεπιφύλακτα

Θεόδωρος Κ.

Βλέπεις διαφορετικά τα πάντα γυρω σου, αλλάζει ο κόσμος και ανοίγεται μπροστά σου!

5/5

Φοβερά πράγματα αναλύονται. Βλέπεις διαφορετικά τα πάντα γυρω σου, αλλάζει ο κόσμος και ανοίγεται μπροστά σου! 😁 Είναι ένα ταξίδι που μετράει οπουδήποτε να κάνουν όλοι καθώς οτι λέγεται αφορά όλες τις πτυχές της ζωής μας. Το συνιστώ σε ολους👌

Alex L.

Με βοήθησαν να δω τον κόσμο όπως είναι πραγματικά

5/5

Αν ανάκαλυψες την κοινότητα στα 18 σου, τότε είναι σαν να κέρδισες το λόττο! Σπουδαία κοινότητα, που σε βοηθάει να δείς τον κόσμο όπως πραγματικά είναι, και όχι όπως σου έχει διδάξει η κοινωνία, η οικογένεια, το Hollywood ή το σχολείο. Εξαιρετική δουλειά!

Nikolaos K.

Μια μικρή ματιά για το τι θα βρεις μέσα στο GO Online

Παρακολούθησε τα σεμινάρια μας και απόκτησε ουσιώδεις γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς πραγματικά, να αναπτύξεις κοινωνικές δεξιότητες και να πετύχεις τους στόχους σου στον ερωτικό τομέα.

Μια λίστα από τα σεμινάρια του GO Online

Το GO Online περιέχει πάνω από 17 σεμινάρια, με 127 βίντεο και πάνω από 17 ώρες υλικού.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ

ΦΛΕΡΤ: ΜΙΑ ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ

ΠΩΣ ΟΙ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΛΑΖΟΧΙΟΥΜΟΡ: Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

Το GO Online συνεχίζει να μεγαλώνει και να βελτιώνεται.

Νέα Σεμινάρια

Νεο υλικό προστίθεται κάθε μήνα για να σε βοηθήσει να γίνεσαι όλο και καλύτερος στο παιχνίδι.

Δεχόμαστε Προτάσεις

Σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο; Στείλε μας μήνυμα και εμείς θα φροντίσουμε να το αναλύσουμε διεξοδικά σε κάποιο επόμενο σεμινάριο.

Απορίες

Απαντάμε καθημερινά σε οποιαδήποτε απορία έχεις όσον αφορά τα σεμινάρια.

Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής.

Κάνε εγγραφή στην πλατφόρμα μας και κέρδισε μεγαλύτερη έκπτωση για όσους περισσότερους μήνες γραφτείς.

GO Premium 1 Μήνας

ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
49€/μήνα

GO Premium 12 Μήνες

Κέρδισε 40% έκπτωση αν γραφτείς για 12 μήνες
ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 12 ΜΗΝΕΣ
29€/μήνα

Για ποιους είναι το GO Online...

Το GO Online δεν είναι για όλους. Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές κατηγόριες ανδρών που θα επωφεληθούν από αυτό.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

Για όποιον πιστεύει σε εύκολες λύσεις.

Για όποιον πιστεύει σε γρήγορες λύσεις.

Για όποιον πιστεύει σε άκοπες λύσεις.

Για όποιον πιστεύει σε μαγικές ατάκες και μαγικά επικοινωνιακά πλάνα.

Για όποιον νομίζει ότι το «σύμπαν του χρωστάει».

Για όποιον πιστεύει ότι τα ξέρει όλα.

Για όποιον κράζει τις γυναίκες.

Για όποιον τα έχει παρατήσει τελείως και δεν έχει το θάρρος να πάρει την ευθύνη για τη ζωή του.

Για όποιον δεν θέλει να αλλάξει τη ζωή του

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ

Για όποιον είναι ντροπαλός, άπειρος ή γενικά αντικοινωνικός... και δεν ξέρει πως να μιλάει σε γυναίκες.

Για όποιον είναι 18-25 και φοβάται πως θα είναι ο μόνος που δεν θα έχει εμπειρίες... και θα σπαταλήσει τα «καλύτερα» του χρόνια.

Για όποιον είναι 25-30, φρεσκοχωρισμένος, έχει ξεχάσει πως παίζεται το παιχνίδι... και τρέμει μόνο και μόνο στην ιδέα του να μιλήσει σε γυναίκα.

Για όποιον είναι 30-35 και έχει αρχίσει να πέφτει ψυχολογικά.

Για όποιον είναι 35-40 και θεωρεί ότι έχει χάσει κάθε ευκαιρία να μάθει να φλερτάρει.

Για όποιον είναι 40-45 και πιστεύει πως σε τον έχουν φάει τα χρόνια και ότι η μπογιά του δεν μετράει πλέον.

Για όποιον είναι μπερδεμένος και δεν μπορεί να καταλάβει τις γυναίκες με τίποτα.

Για όποιον είναι σχεσάκιας και κάνει σχέση μόνο με κοπέλες που δεν γουστάρει και πολύ.

Για όποιον είναι απογοητευμένος από τις προσεγγίσεις στο δρόμο και δεν ξέρει γιατί μαζεύει τα άκυρα το ένα μετά το άλλο.

Πιθανές ερωτήσεις που μπορεί να έχεις

Οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνετε.

Οι GentlemenOnly είναι ένα project που ξεκίνησε το 2008.

Πριν τους GentlemenOnly όμως ήμασταν μια παρέα ανδρών σαν κάθε άλλη. Είχαμε πολλές ανησυχίες στη ζωή μας – όπως κάθε άνδρας – και γι’αυτό αποφασίσαμε να αλλάξουμε.

Θέλαμε να καταλάβουμε πως λειτουργούν οι ανθρώπινες σχέσεις και να βελτιωθούμε σε αυτές. Βρήκαμε τις απαντήσεις στις επιστήμες γύρω από την ανθρώπινη φύση. Αρχίσαμε να εφαρμόζουμε ό,τι μαθαίναμε, και όσο τα κάναμε πράξη, τόσες περισσότερες επιτυχίες είχαμε.

Όταν τα αποτελέσματα μας δεν μπορούσαν άλλο να κρυφτούν, ο κόσμος άρχισε να ζητάει συμβουλές. Στην αρχή, ξεκινήσαμε με κάποια μικρά σεμινάρια που γίνονταν σαν μαζώξεις σε σπίτια, τα οποία βρήκαν φοβερή επιτυχία. Όλο και περισσότεροι άνδρες θέλανε να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια μας.

Γι’αυτό, όταν η παρέα μας μεγάλωσε, δημιουργήσαμε τους GentlemenOnly.

Eμπλουτήσαμε τα δωρεάν σεμινάρια μας και πλέον πραγματοποιούνται μόνο μερικές φορές τον χρόνο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 86” οθόνη με πλήρες ηχοσύστημα για μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Η παρέα μας μεγάλωσε τόσο πολύ που πλέον είναι κοινότητα. Είναι μια ομάδα ανδρών που λειτουργεί με βασικό κριτήριο την αλληλοϋποστήριξη, όπου η βελτίωση είναι τρόπος ζωής – όχι απλά άλλο ένα bootcamp ή 3ωρο σεμινάριο με αγνώστους.

Δεν υπάρχει καλύτερη εκπαίδευση για έναν άντρα που έχει μόλις ξεκινήσει το ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης. Σε αυτά τα σεμινάρια/courses θα αποκτήσεις ουσιώδεις γνώσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς πραγματικά, να αναπτύξεις κοινωνικές δεξιότητες, και να πετύχεις τους στόχους σου.

Το GO Premium λειτουργεί σαν το Netflix. Αγοράζεις συνδρομή και αποκτάς πρόσβαση σε όλα τα Premium σεμινάρια/courses μας. Όπως και στο Netflix, έτσι και στο GO Premium θα ανεβαίνει συνέχεια νέο υλικό που θα μπορείς να βλέπεις όποτε θέλεις.

Θα ανεβάζουμε όσο περισσότερο νέο υλικό γίνεται κάθε μήνα. Ο σκοπός αυτής της πλατφόρμας είναι η συνεχής και ουσιώδης εκπαίδευση που θα σου δώσει τα εργαλεία για να πετύχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Υπάρχουν μερικά σεμινάρια/courses που απαιτούν να έχεις δει τα προηγούμενα από αυτά, αλλά τα περισσότερα μπορείς να τα δεις με όποια σειρά θέλεις.

Μπορείς να πληρώσεις με την χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη σου κάρτα.

Η συνδρομή σου ανανεώνεται αυτόματα μετά τη λήξη του πλάνου που έχεις διαλέξει. Εννοείται ότι μπορείς να ακυρώσεις τη συνδρομή σου όποτε εσύ επιθυμείς.

Εάν τερματίσεις τη συνδρομή πριν λήξει η περίοδος τότε ΔΕΝ γίνεται αυτόματη ανανέωση. Θα μπορείς να βλέπεις τα σεμινάρια/courses μας μέχρι και τη λήξη της συνδρομής σου. Μετά από τη λήξη, ο λογαριασμός σου παραμένει ενεργός αλλά δεν έχεις πλέον πρόσβαση στα Premium σεμινάρια.

Βεβαίως. Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν η πλατφόρμα να είναι 100% φιλική με όλες τις συσκευές, έτσι ώστε να μπορείς να παρακολουθήσεις τα σεμινάρια απο όπου και όποτε θες.

Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής.

Κάνε εγγραφή στην πλατφόρμα μας και κέρδισε μεγαλύτερη έκπτωση για όσους περισσότερους μήνες γραφτείς.

GO Premium 1 Μήνας

ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
49€/μήνα

GO Premium 12 Μήνες

Κέρδισε 40% έκπτωση αν γραφτείς για 12 μήνες
ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 12 ΜΗΝΕΣ
29€/μήνα